Ukemeny 26/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
pissaladière

Jippi, skoleferie. Selv om jeg ikke går på skolen og barna mine er så store at det ikke gjør den store forskjellen for oss, betyr det at ting roer seg ned. Det er færrre folk på bussen, det er færre telefoner å svare på og mindre mail og ting faller i et litt roligere tempo. Det er deilig. Om bare varmen kunne komme også.

Denne uken har jeg laget en kjøttfri ukemeny. Butikkene blir stadig fullere av gode grønnsaker som faktisk er i sesong akkurat nå. Derfor er det deilig å bare kunne fråtse i frukt og grønnsaker som smaker best akkurat nå. Menyen inneholder også litt fisk og sjømat, for det hører jo også sommeren til. Jeg håper du finner noe som frister. Ha en strålende uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Falafel med pitabrød, friske grønnsaker og fetaostkrem

Tirsdag
Ovnsbakt blomkål med urter, nypoteter og steinsoppsmør

Onsdag
Sommersalat med makrell

Torsdag
Gresk salat

Fredag
Pissaladiere og grønn salat

Lørdag
Spagetti vongole og grønn salat

Søndag
Fiskekaker med stekt løk
Jordbær marinert i appelsin

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.