Personvern

av Cecilie
Cecilies mat bruker cookies (informasjonskapsler). Ved å fortsette å benytte bloggen, aksepterer du denne bruken. En cookie er en liten programsnutt som legger seg på din PC, nettbrett eller mobil og gir


Google Analytics

Ceciliesmat.no benytter Google Analytics (GA). Google bruker denne informasjonen til å vurdere nettstedet. Cecilies mat bruker informasjonen fra GA til å analysere bruken av nettsiden. Jeg får informasjon GA om bl.a. hvor mange som benytter bloggen, hvilke innlegg som er mest populære, når brukerne er inne på bloggen og lignende.  Denne informasjonen bruker jeg til å gjøre bloggen bedre og mer relevant for brukerne.
Dataene blir anonymisert, slik at ingen personlige eller identifiserende opplysninger lagres. Det er kun jeg (Cecilie Ragner) som benytter denne informasjonen. Google vil kunne måtte overføre denne informasjonen dersom det kreves i hht. lov. Google kobler ikke din IP-adresse til med annen informasjon Google måtte ha.


Facebook pixel

Ceciliesmat.no bruker også en Facebook pixel til statistiske formål. Dataene blir anonymisert, slik at ingen personlige eller identifiserende opplysninger lagres. Informasjonen som innhentes benyttes til kunne skreddersy, styre og målrette eventuelle annonser.