Ukemeny 22/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Fisketaco med lyr

Så var det det evige spørsmålet. Hva skal vi ha til middag. Spørsmålet dukker opp like sikkert hver dag som solen står opp og går ned. Hver dag skal man finne på noe nytt, og helst skal det være variert og sunt. Kanskje også kortreist, økologisk eller vegansk. Det er mange hensyn å ta og folk løser det på utrolig mange forskjellige måter. Noen har en håndfull oppskrifter som de har på en eller annen rotasjon, mens andre tar det på sparket mens atter andre lar seg inspirere av en av de mange ukemenyene som er å finne på nettet. Her kommer mitt forslag til ukens middager. Visste du forresten at jeg var en av de aller første som begynte med ukemenyer? Allerede i 2010 begynte jeg å publisere ukentlige menyer, og det har jeg altså fortsatt med neste hver eneste uke siden da. Jeg håper du finner noe som frister nedenfor og så håper jeg at du får en flott uke. Vel bekomme.

 

Mandag
Spinatsuppe og eltefri focaccia med soltørkede tomater

Tirsdag
Fisketaco med lyr (eller annen hvit fisk)

Onsdag
Kylling i sursøt saus

Torsdag
Spagetti med kjøttboller og  grønn salat

Fredag
Fredagspizza og  grønn salat

Lørdag
Dampede blåskjell, sitronmajones  og loff

Søndag
Salciccia med paprika
Rabarbragrøt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.