Så var det det evige spørsmålet. Hva skal vi ha til middag. Spørsmålet dukker opp like sikkert hver dag som solen står opp og går ned. Hver dag skal man finne på noe nytt, og helst skal det være variert og sunt. Kanskje også kortreist, økologisk eller vegansk. Det er mange hensyn å ta og folk løser det på utrolig mange forskjellige måter. Noen har en håndfull oppskrifter som de har på en eller annen rotasjon, mens andre tar det på sparket mens atter andre lar seg inspirere av en av de mange ukemenyene som er å finne på nettet. Her kommer mitt forslag til ukens middager. Visste du forresten at jeg var en av de aller første som begynte med ukemenyer? Allerede i 2010 begynte jeg å publisere ukentlige menyer, og det har jeg altså fortsatt med neste hver eneste uke siden da. Jeg håper du finner noe som frister nedenfor og så håper jeg at du får en flott uke. Vel bekomme.
Mandag
Spinatsuppe og eltefri focaccia med soltørkede tomater
Tirsdag
Fisketaco med lyr (eller annen hvit fisk)
Onsdag
Kylling i sursøt saus
Torsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat
Fredag
Fredagspizza og grønn salat
Lørdag
Dampede blåskjell, sitronmajones og loff
Søndag
Salciccia med paprika
Rabarbragrøt