ukemeny 20/2021

av Cecilie
Posjert laks med wasabisaus

Kvelden før dagen. I dag har dagen stort sett gått med til å foreberede morgendagen. Bunadskjorter er strøket, gulv vasket, marengs pisket og hvitveis står nå på bordet. Men det er i dag. I morgen skal jeg bare nyte. Jeg skal nyte god mat, familie, et rent og ryddig hjem, Ja, vi elsker, is, brus, pølser og alt annet som hører med. Og så begynner hverdagen igjen. Sånn er det hvert år og sånn blir det nok  mange år fremover.

Jeg regner med at alt begynner å falle på plass hjemme hos deg også med tanke på 17. mai, men skulle du våkne opp på tirsdag morgen og ikke ha noen middagsplaner for resten av uken, kan du jo la deg inspirere av menyen nedenfor. Ha en flott 17. mai og uke for øvrig. Hipp hipp hurra.

 

Mandag – 17. mai
Frokost/lunsj
Spekemat
Fint surdeigsbrød
Skagenrøre

Eggerøre
Eggedosis

Middag
Posjert laks med wasabirømme
Porsjonspavlova med mascarponekrem

Tirsdag
Sesamnudler med nykål

Onsdag
Grønne pannekaker med kylling og paprika

Torsdag
Pasta primavera

Fredag
Pizza med biff og paprika

Lørdag
Stekt smørflyndre med brunet smør og grønn salat

Søndag
Svinebiff med fløtesau

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.