Kvelden før dagen. I dag har dagen stort sett gått med til å foreberede morgendagen. Bunadskjorter er strøket, gulv vasket, marengs pisket og hvitveis står nå på bordet. Men det er i dag. I morgen skal jeg bare nyte. Jeg skal nyte god mat, familie, et rent og ryddig hjem, Ja, vi elsker, is, brus, pølser og alt annet som hører med. Og så begynner hverdagen igjen. Sånn er det hvert år og sånn blir det nok mange år fremover.
Jeg regner med at alt begynner å falle på plass hjemme hos deg også med tanke på 17. mai, men skulle du våkne opp på tirsdag morgen og ikke ha noen middagsplaner for resten av uken, kan du jo la deg inspirere av menyen nedenfor. Ha en flott 17. mai og uke for øvrig. Hipp hipp hurra.
Mandag – 17. mai
Frokost/lunsj
Spekemat
Fint surdeigsbrød
Skagenrøre
Eggerøre
Eggedosis
Middag
Posjert laks med wasabirømme
Porsjonspavlova med mascarponekrem
Tirsdag
Sesamnudler med nykål
Onsdag
Grønne pannekaker med kylling og paprika
Torsdag
Pasta primavera
Fredag
Pizza med biff og paprika
Lørdag
Stekt smørflyndre med brunet smør og grønn salat
Søndag
Svinebiff med fløtesau