Hva skal vi ha til middag – ukemeny 20/2018

av Cecilie
Pavlova med sjokolademascarponekrem

I Himmelsprett-helgen har jeg vært i Danmark på fotball cup med Lillemor og laget hennes. Det var en flott tur, men med lite tid til blogging. Derfor kommer ukemenyen litt sent denne uken. Hurra, solen skinner og snart er det 17. mai og langhelg. Det kan jo nesten ikke bli bedre. Med strålende vær i noen dager fremover, foreslår jeg enkel mat som er rask å lage og som kan nytes like godt ute som inne. Til 17. mai foreslår jeg flere retter som passer godt på et koldtbord. Jeg vet det er mange som skal ha frokost, eller som skal bort og ha med seg en rett til et felles koldtbord. Kanskje du finner noe du som frister.

 

Mandag
Salat av brun ris og grønne grønnsaker

Tirsdag
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød

Onsdag
Spagetti med skinke og parmesansaus og blandet salat

Torsdag – 17. mai
Salmapai med spinat og purre
Waldorfsalat med pære
Skagenrøre
Klassisk potetsalat
Focaccia
Pavlova med sjokolademascarponekrem

Eggedosis

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Hamburger med bacon og ranch-dressing

Søndag
Svinefilet med estragonsaus og ovnsbakte poteter og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.