Ukemeny 45/2021

av Cecilie
Siebiff med løk

Kalde, mørke kvelder krever varm og litt kraftig kost. For min del er det rotgrønnsaker, varme supper og gryter som gjelder på denne tiden av året. Så nå har jeg satt sammen en ukemeny med nettopp sånn mat. Jeg håper det er noe som frister også i middagsforslagene nedenfor. Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Ovnsbakte gulrøtter, rosenkål og poteter med fetaostkrem

Tirsdag
Seibiff med stekt løk

Onsdag
Minestronesuppe

Torsdag
Spagetti med skinke og parmesansaus og grønn salat

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Stekt smørflyndre med brunet smør

Søndag
Boeuf bourguignon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.