Ukemeny 41/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Spagetti med blåskjell

I dag har det vært en usedvanlig vakker høstdag med klar luft og høy, blå himmel. En tur i skogen hadde vært vidunderlig, men i stedet har jeg sittet inne og lest til eksamen. Håper det vil være verdt det. Svaret får jeg på tirsdag. Inntil da får jeg bare sitte med nesen i boken og håpe på det beste. Men som alltid, må vi jo ha mat. Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny for den kommende uken. Håper du får en fin uke! Jeg gleder meg til å etterhvert få litt bedre tid igjen. Ha en flott uke!

 

Mandag
Empanadas og grønn salat

Tirsdag
Spagetti med blåskjell og grønn salat

Onsdag
Pitabrød fylt med lam og grønnsaker

Torsdag 
Enchiladas med bønner

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Bouillabaisse med loff og hvitløksmajones

Søndag
Ungarsk gulasj
Brownies
med is

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.