Ukemeny 29/2021

av Cecilie
Burger med ranch

En ny sommeruke og ferie for mange står for døren. For noen betyr det mindre matlaging med restaurantbesøk og enkle løsninger, mens andre vil bruke mer tid på kjøkkenet rett og slett fordi de kan. Nedenfor finner du en ukemeny med sommermat og noen forslag for alle. Makrell og hamburgere kan du ta på grillen. Cæsarsalat er jo bare så godt og er du lite lysten på å lage varm mat, kan du jo kjøpe ferdig grillet kylling.

Har du vært ute og fisket og hatt fiskelykke kan det jo hende du kommer hjem med sei eller annen hvit fisk. Lag noen skikkelig gode fiskekaker og server dem sammen med en mettende salat. Det er nydelig og smaker selvsagt ekstra godt når fisken er selvfanget. Reker er jo også alltid godt og skaper god stemingen med liten innsats. Eller hvorfor ikke lage en pai. Den er enkel å ta med seg ut på tur. Om det er i parken, på et skjær, eller en lysning i skogen, smaker det like godt.

Ha en fin sommeruke og vel bekomme!

 

Mandag
Cæsarsalat

Tirsdag
Grillet makrell og potetsalat med dill og agurk

Onsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Torsdag
Fiskekaker og salat av brun ris og grønne grønnsaker

Fredag
Reker med sitronmajones og fint surdeigsbrød

Lørdag
Hamburger med bacon og ranch-dressing

Søndag
Pai med purre squash og bacon og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.