Ukemeny 28/2021

av Cecilie
Spagetti carbonara

Denne uken begynner ferien for min del. Det blir Norgesferie i år som i fjor. Jeg skal være så ærlig å si at jeg virkelig lengter etter en tur til mer sydlige breddegrader og spesielt Italia. Men jeg venter til vaksinedose to er i kroppen, så får vi se. Kanskje det blir en tur til høsten. Det er imidlertid en trøst at jeg kan reise på kjøkkenet. Der kan jeg boltre meg med å lage  akkurat det jeg vil fra hvor som helst i verden. Denne uken har jeg satt sammen en fullstendig italiensk ukemeny for å tilfredsstille min lengsel.  Det er selvsagt ikke det samme, men med gode smaker og kanskje noe italiensk i glasset også, kan jeg jo late som.  Håper du også får en fin sommeruke, og kanskje finner litt inspirasjon og feriefølelse i middagsforslagene nedenfor. Vel bekomme!

 

Mandag
Panzanella og focaccia

Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe

Onsdag
Spagetti carbonara og grønn salat

Torsdag
Risotto med blåskjell og grønn salat

Fredag
Hvit pizza med potet og røkelaks

Lørdag
Kveite med middelhavssmaker

Søndag
Kylling med sitron og kapers

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.