Ukemeny 19/2022

av Cecilie
Grønn risotto med nesler

I uken som kommer skal jeg en liten snartur til Roma. Gjett om jeg gleder meg? Ikke så vanskelig å gjette vil jeg tro, for det gjør jeg selvsagt – big time. Jeg har ingen konkrete planer annet enn å kose meg og se om jeg kan finne litt inspirasjon og nye retter jeg kan dele på bloggen i tiden fremover. I anledning turen byr jeg på en helitaliensk ukemeny. Selvfølgelig er det både pizza og pasta i menyen, men også andre ting. Håper du finner noe som frister. Ha en strålende uke.

 

Mandag
Blomkål og kikertsuppe

Tirsdag
Saltimbocca og byggrynsalat

Onsdag
Grønn risotto med nesler og sprøstekte kyllinglår

Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat

Lørdag
Spagetti vongole og grønn salat

Søndag
Kylling med sitron og kapers og grønn salat

 

Litt baking

Focaccia
Grissini med parmesan
Biscotti

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.