Hva skal vi ha til middag – ukemeny 39/2018

av Cecilie
Lysing med grønn risotto

Hva skal vi ha til middag? Det er spørsmålet, mange stiller seg nærmest daglig. Men det trenger ikke våre sånn. Lag en plan og handle inn alt du trenger på en gang. Da har du svart på dette spørsmålet for en periode fremover i hvert fall. Dermed kan du bruke tiden din på å tenke på andre og mer morsomme ting. Lurt ikke sant? Nedenfor finner du mine forslag til middager for uken som kommer.

Visste du at den siste torsdagen i september hvert år er fårikålens dag? Derfor er dette selvsagt mitt forslag til middag på torsdag. Synes du det er litt voldsomt å skulle lage fårikål etter jobben på en alminnelig tordag? Da kan du jo lage den klar dagen i forveien, og bare varme opp på når du kommer hjem. Alternativt går det jo fint an å legge fårikålmiddagen til helgen også. Uansett, ha en flott uke og vel bekomme!

 

Mandag
Spagetti med blåskjell

Tirsdag
Rask fiskesuppe 

Onsdag
Pai med purre, squash og bacon og grønn salat

Torsdag
Fårikål

Fredag
Grønn pizza og tomatsalat

Lørdag
Lysing med grønn risotto

Søndag
Lammestek med fløtegratinerte poteter og grønnsaker
Tilslørte bondepiker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.