Ukemeny 5/2020

av Cecilie
Brennende kjærlighet

Det er nesten ikke til å tro at januar går mot slutten. Jeg synes virkelig ikke det er lenge siden rakettene markerte inngangen til det nye året. Mitt forsett i år var å spise enda mere grønnsaker enn jeg har gjort før. Ikke at jeg har spist så lite før altså, men enda mere nå. Og det har ikke vært så vanskelig. En ekstra gulrot å knaske på her, en bit kålrot der og salat til lunsj. En neve mandler til TV-kosen. Disse små tilleggene sammen med et par grønnsaksmiddager i uken har gjort at jeg har lykkes så langt. Det føles godt å fylle på med masse grønnsaker. Synes du det er vanskelig å få til 5 om dagen?

Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny.  Og i lys av hva jeg skrev i avsnittet over er det masse grønnsaker her, men ikke bare det. Det er også kjøtt, fisk og fugl. Til og med en deilig sjokoladedessert har jeg kastet inn i miksen denne uken. Vel bekomme.

 

Mandag
Grønnsaksgrateng med makaroni og grønn salat

Tirsdag
Wok med laks og nudler

Onsdag
Gulrotsuppe med linser

Torsdag
Brennende kjærlighet og lettkokt grønnsaker

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Ovnsbakte regnbuegulrøtter med smør og timian
Spagetti med krabbe
Fransk sjokoladekake

Søndag
Kyllingfrikassé

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.