Ukemeny 44/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
gode hjemmelagede kjøttkaker

Ny søndag og ny ukemeny. De to henger tett sammen her på bloggen. Det er deilig å ha planene klare på middagsfronten. Det fikk jeg virkelig oppleve i uken som er i ferd med å avsluttes nå. Jeg har vært superforkjølet og ligget i sengen mye av uken. Heldigvis slapp jeg i hvert fall å bruke energi på hva vi skulle ha til middag, for det var allerede bestemt og maten lå klar i kjøleskapet og fryseren. Det trenger forresten slett ikke være noe så dramatisk som sykdom for at det skal være deilig med en plan. Et møte som tar litt lengre tid enn planlagt, eller noe helt annet blir litt mindre stressende når man i hvert fall vet at middagen er i boks. Kanskje kan man ringe hjem og få noen til å sette i gang middagen også. For planen er jo klar og tingene handlet inn, og da er jo faktisk halve jobben gjort. Eller hva synes du?

 

Mandag
Colcannon med savoykål og purre og ovnsbakt gresskar

Tirsdag
Laks i pakke med urter og grønnsaker

Onsdag
Kjøttkaker i brun saus, kokte poteter og dampede grønnsaker

Torsdag
Rask fiskesuppe

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Spagetti vongole og grønn salat

Søndag
Boeuf bourguignon og potetstappe
Festbrownies og is

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.