Ukemeny 43/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Wok-med-spagetti

Jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor lurt jeg synes det er med ukemeny. Det sparer meg for både tid og penger. Og ikke minst slipper jeg spørsmålet om hva vi skal ha til middag i eninga. Men altså, det beste er at når ettermiddagen kommer og det er på tide å lage middagen, vet jeg at jeg har alt i hus og det er bare å sette i gang. Ingen turer til butikken i hurten og sturten som resulterer i impulskjøp og stress. Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny for den kommende uken. Ta utgangspunkt i den og lag din egen ukemeny. Kjøp alt du trenger på en gang og kjenn hvor deilig det er å i hvert fall ha kontroll på middagene. Vel bekomme og ha en flott uke!

 

Mandag
Italiensk byggrynssuppe

Tirsdag
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød

Onsdag
Salsiccia med paprika

Torsdag
Grønnsakswok med spagetti

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Saltbakt hel dorade

Søndag
Kyllingfrikassé
Panna cotta med sitron

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.