Ukemeny 34/2019 – hva skal vi ha til middag?

av Cecilie
Pepperkrabbe som i Singapore

Denne uken skal tusenvis av barn og ungdommer tilbake til skolen. Det betyr også at de fleste voksne er tilbake på jobben og at hverdagen definitivt er tilbake. Litt godt synes jeg, for med hverdagen kommer også de faste rutinene. De små vanene som får dagene til å flyte uten for mye gruff. Vi gjør ting uten å tenke så mye på hvorfor, det bare virker. Sånn er det med maten også.  Det å lage en ukemeny og handle inn det som trengs er en sånn god vane. Den sparer mye tid i hverdagen og gjør det lettere når man kommer hjem fra jobb og skal ha mat på bordet i løpet av ganske kort tid. Nedenfor finner du mitt forslag til en ukemeny med godt og som vanlig er det både kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. Håper du finner noe som kan friste og inspirere til gode måltider. Vel bekomme, og ha en strålende uke!

 

Mandag
Spinatsuppe med egg

Tirsdag
Fiskegrateng med revne gulrøtter

Onsdag
Bondeomelett med spinat, potet og fetagrønn salat og rundstykker

Torsdag
Koteletter med purre og kål

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Singapore pepperkrabbe
Thailandsk gulrot og squashsalat

Søndag
Kyllingfrikassè og kokte nypoteter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.