Ukemeny 25/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Wok med reker og agurk

I går fikk vi en skikkelig smak a sommer her i Oslo. Det var varmt og godt og solen skinte fra skyfri himmel. Dette var på høy tid synes jeg, for selv om det er veldig grønt og frodig ute, har vi ikke akkurat blitt bortskjemt med shorts og t-skjortevær selv om St. Hans bare er en uke unna. Det gikk imidlertid fort over, for allerede i dag er det litt kjøligere. Men en liten smak er jo bedre enn ingen smak og til alt hell kom den i helgen også.

Nedenfor inner du mitt forslag til ukemeny. Her er det som vanlig mye grønnsaker, litt fisk, kjøtt og fugl. Noe for enhver smak med andre ord. Ha en flott uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Spagetti med tomat og ruccola og grønn salat

Tirsdag
Wok med reker og agurk

Onsdag
Gratinerte auberginer og grønn salat

Torsdag
Chili con carne og grønn salat

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Gratinerte blåskjell med fennikel og eltefritt surdeigsbrød med valnøtter

Søndag
Kyllingfrikassé
Rabarbrasmuldrepai

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.