Ukemeny 24/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Rask fiskesuppe

Lager du din egen ukemeny? Jeg har gjort det i over ti år, og det er noe av det beste jeg gjør med hensyn til husarbeid, syne jeg. Jeg ser så mange fordeler med det.

  1. Jeg slipper å bruke tid på travel ukedager til å planlegge og handle inn til middag, for det er allerede gjort.
  2. Det er lettere å spise variert og riktig når jeg legger en plan for hele uken.
  3. Jeg sparer penger på det, fordi jeg kan planlegge rundt butikkenes tilbud, og jeg kan planlegge slik at jeg får brukt opp alt jeg kjøper inn.
  4. Det er bra for miljøet fordi det blir mindre rester.

Du skjønner sikkert tegninga nå. For jeg kunne ha fortsatt. Så dersom du ikke allerede planlegger middagene dine, anbefaler jeg deg å komme i gang. Du vil garantert ikke angre. Nedefor finner du mitt forslag til ukemeny. Der er det masse grønnsaker, litt kjøtt, fisk og fugl. Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Gratinert blomkål med urtesaus og spekeskinke og grønn salat

Tirsdag
Rask fiskesuppe

Onsdag
Salat av tomat og aspargensbønner og grillede koteletter

Torsdag
Meksikansk kyllinggryte

Fredag
Pizza med biff og paprika og grønn salat

Lørdag
Insalata caprese
Spagetti med krabbe

Søndag
Stekt makrell med rømmesaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.