Cecilies mat
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Kjøkkenfest
  • Om Cecilies mat
  • Kontakt meg

Cecilies mat

God mat hver dag

  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Kjøkkenfest
  • Om Cecilies mat
  • Kontakt meg
Ukemenyer

Ukemeny 13/2019 – hva skal vi ha til middag

24. mars 2019
Ukemeny 13/2019 – hva skal vi ha til middag
Facebook0Tweet0Pin0

Det er mulig jeg har et ekstra planleggingsgen, for i hvert fall er det slik at jeg liker godt å planlegge hva jeg skal gjøre den dagen, hva vi skal ha til middag, hva jeg skal lese i ferien… ja du skjønner sikkert tegninga. Jeg forstår jo at ikke alle har det sånn, men akkurat når det gjelder middagen, så er jeg overbevist om at mange flere burde gjøre det. Det er nemlig veldig mange fordeler knyttet til å lage en middagsplan. Vil du lese mer om hvordan du kan komme i gang med dette, så kan du lese den bloggposten jeg har skrevet om nettopp menyplanlegging?

Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny. Håper du finner noe som kan friste. Ha en strålende uke og vel bekomme!

 

Mandag
Chiligryte med søtpotet

Tirsdag
Dampet torsk med sitronsaus

Onsdag
Brokkolisuppe
Cacio e pepe og grønn salat

Torsdag
Brennende kjærlighet 
Ovnsbakt blomkål

Fredag
Pizza med biff og paprika og grønn salat

Lørdag
Piggvar med persilleolje og sitron
Stekt ananas med chili og iskrem

Søndag
Panert kalveschnitzel med ovnsbakte poteter og kokte grønnsaker

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Cecilie

forrige innlegg
Brennende kjærlighet
neste innlegg
Red curry kylling og nudelsuppe

Legg igjen en kommentar Cancel Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om meg

Om meg

Hei, jeg heter Cecilie. Velkommen til min blogg og mitt matunivers. Jeg er opptatt av å spise godt og synes alle fortjener god mat hver dag. Aller best liker jeg italiensk, asiatisk og norsk mat, så det er det du vil finne mest av her. All mat er laget og fotografert av meg og spist av familie og venner.

Kategorier

Stikkord

agurk appelsin asiatisk asparges bacon blomkål brokkoli brød bønner dampovn Egg eple fløte grill gulrot italiensk jul kylling kål laks lam løk meksikansk middelhavsmat okse ovnsrett paprika pasta pizza potet reker restemat salat sitron sjokolade smør sommermat sopp spinat svin thai tomat torsk tradisjonsmat urter

Siste innlegg

  • Ukemeny 50/2019 – hva skal vi ha til middag
  • Lompewraps med pinnekjøtt og shrirachamajones
  • Ukemeny 49/2019 – hva skal vi ha til middag
  • Bakt potet med pinnekjøtt og wasabirømme
  • Ukemeny 48/2019 – hva skal vi ha til middag

Følg meg på sosiale medier

Facebook Instagram

Instagram

  • NO Julemat i adventstiden? Ikke s mye synes jeg Litt
  • NO Da var julekaramellene ferdig kokt og pakket inn Det
  • Har du noe pinnekjtt du skal bruke opp kan du
  • NO Frste sndag i advent  det er min favoritttid
  • I dag baker jeg biscotti Jeg er veldig glad i
  • NO Dersom du er som meg lager du alltid rikelig
  • NO Jeg forsker fortsatt  holde julen litt p avstandnoen
  • NO Si hei til Dronning Maud pudding! Bloggen er akkurat
  • I dag setter Matsjokket i NRK skelyset p alt brdet
Promotion Image

Kjøtt

Promotion Image

Fisk og sjømat

Promotion Image

Pasta, ris og pizza

Følg meg på Instagram

  • NO Julemat i adventstiden? Ikke s mye synes jeg Litt
  • NO Da var julekaramellene ferdig kokt og pakket inn Det
  • Har du noe pinnekjtt du skal bruke opp kan du
  • NO Frste sndag i advent  det er min favoritttid
  • I dag baker jeg biscotti Jeg er veldig glad i
  • NO Dersom du er som meg lager du alltid rikelig
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Personvern


Tilbake til toppen