Ukemeny 13/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Oppskrift torsk i dampovn med sitronsaus

Det er mulig jeg har et ekstra planleggingsgen, for i hvert fall er det slik at jeg liker godt å planlegge hva jeg skal gjøre den dagen, hva vi skal ha til middag, hva jeg skal lese i ferien… ja du skjønner sikkert tegninga. Jeg forstår jo at ikke alle har det sånn, men akkurat når det gjelder middagen, så er jeg overbevist om at mange flere burde gjøre det. Det er nemlig veldig mange fordeler knyttet til å lage en middagsplan. Vil du lese mer om hvordan du kan komme i gang med dette, så kan du lese den bloggposten jeg har skrevet om nettopp menyplanlegging?

Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny. Håper du finner noe som kan friste. Ha en strålende uke og vel bekomme!

 

Mandag
Chiligryte med søtpotet

Tirsdag
Dampet torsk med sitronsaus

Onsdag
Brokkolisuppe
Cacio e pepe og grønn salat

Torsdag
Brennende kjærlighet 
Ovnsbakt blomkål

Fredag
Pizza med biff og paprika og grønn salat

Lørdag
Piggvar med persilleolje og sitron
Stekt ananas med chili og iskrem

Søndag
Panert kalveschnitzel med ovnsbakte poteter og kokte grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.