Hva skal vi ha til middag – ukemeny 32/2018

av Cecilie
Grønn pizza

Ferien er nå tilbakelagt for de aller fleste, og dermed er det tilbake til hverdagen for de fleste av oss. Det betyr kanskje også litt dårligere tid til å få middagen på bordet. Da er det en god idé å ha en plan og gjerne også ha gjort unna handlingen. For da er det nemlig bare å sette igang så snart du kommer hjem fra jobben.

Dessuten viser det seg at de som planlegger middagene siden fremover i tid sparer både tid og penger. Og det er jo ikke så dumt etter en lang ferie. Nedenfor finner du mitt forslag til middager i uken som kommer. Som vanlig legger jeg vekt på å få til en blanding av kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. Håper du lar deg inspirere. Ha en flott uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Melanzane alla parmigiane og grønn salat

Tirsdag
Panert flyndre med kokte poteter og grønnsaker

Onsdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus med nypoteter og aspargesbønner

Torsdag
Koteletter med purre og kål

Fredag
Grønn pizza og salat med tomater og aspargesbønner

Lørdag
Spagetti med krabbe og grønn salat

Søndag
Asiatiske fiskekaker med mangosalsa og ris
Posjert plomme med timian og sitron

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.