Hva skal vi ha til middag – ukemeny 15/2018

av Cecilie
pytt i panne

Klar for en ny uke? I løpet av helgen synes jeg det er greit å skaffe meg en oversikt over hva som er planene for den kommende uke. Da føler jeg at jeg har litt mer kontroll over hverdagene. En av de tingene jeg liker å lage en plan for, er hva vi skal ha til middag. Når planen er lagt handler jeg inn alt vi trenger til uken som kommer, og da vet jeg at alt ligger klart i kjøleskap og fryser til å ta fatt på middagslagingen på ettermiddagen. Det tar bort mye stress i hverdagen, synes jeg. Prøv det du også, ta gjerne utganspunkt i min plan nedenfor, eller lag din egen plan basert på dine favorittmiddager. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Misosuppe med nudler, grønnsaker og egg

Tirsdag
Indisk blåskjellcurry og ris

Onsdag
Penne arrabiata
og grønn salat

Torsdag
Pytt i panne

Fredag
Fredagspizza og ruccolasalat

Lørdag
Ovnsbakte regnbuegulrøtter med smør og timian
Piggvar med persilleolje og sitron

Søndag
Koteletter med purre og kål
Creme brulee

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.