Hva skal vi ha til middag – ukemeny 12/2018

av Cecilie
Posjert kylling med estragonsaus - mindre

Her kommer ukens middagsmeny.  Som vanlig byr jeg på litt av hvert; både fisk, fugl, kjøtt og masse grønnsaker. Jeg har stor tro på at variasjon i kostholdet er bra. Derfor liker jeg å prøve ut nye ting – nye grønnsaker, eller en ny måte å sette forskjellige ingredienser sammen. Det er ikke alltid at det er så mye som skal til for å skape en helt ny smaksopplevelse. Prøv pesto på pizzaen i stedet for tomatsaus, for eksempel. Like enkelt, men en helt ny opplevelse. Lek med maten og kanskje finner du frem til en helt ny favoritt. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Vintersalat med spreke farger

Potet og purresuppe

Tirsdag
Torsk med stuede gulrøtter og bacon

Onsdag
Asiatisk nudelsuppe med kjøttboller

Torsdag
Thailandsk biffsalat og kokt ris

Fredag
Grønn pizza

Lørdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus og aspargesbønner
Festbrownies og jordbær

Søndag
Moussaka og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.