Her kommer ukens middagsmeny. Som vanlig byr jeg på litt av hvert; både fisk, fugl, kjøtt og masse grønnsaker. Jeg har stor tro på at variasjon i kostholdet er bra. Derfor liker jeg å prøve ut nye ting – nye grønnsaker, eller en ny måte å sette forskjellige ingredienser sammen. Det er ikke alltid at det er så mye som skal til for å skape en helt ny smaksopplevelse. Prøv pesto på pizzaen i stedet for tomatsaus, for eksempel. Like enkelt, men en helt ny opplevelse. Lek med maten og kanskje finner du frem til en helt ny favoritt. Ha en strålende uke, og vel bekomme.
Mandag
Vintersalat med spreke farger
Potet og purresuppe
Tirsdag
Torsk med stuede gulrøtter og bacon
Onsdag
Asiatisk nudelsuppe med kjøttboller
Torsdag
Thailandsk biffsalat og kokt ris
Fredag
Grønn pizza
Lørdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus og aspargesbønner
Festbrownies og jordbær
Søndag
Moussaka og grønn salat