Ukemeny 37/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Gulrotsuppe med karri

Så var høsten her, da. I uken som har gått har regnet silt ned og temperaturene definitivt vært på et høstnivå. Det er med andre ord gode grunner til å finne frem raggsokker, stearinlys og pledd. En annen deilig ting med høsten er selvsagt alle de gode råvarene som er i sesong nå. I hagen er det epler og plommer, i skogen sopp og fra bonden kommer rotgrønnsaker i alle farger og fasonger. Det er med andre ord ingen grunn til å gå helt ned i kjelleren.

Kos deg heller med maten, inviter noen venner på middag og nyt høsten. Jeg håper du finner noe som kan friste og inspirere i ukemenyen jeg har satt sammen nedenfor. Vel bekomme og ha en strålende høstuke.

 

Mandag
Gulrotsuppe med karri

Tirsdag
Ovnsbakt isgalt med byggotto og cherrytomater

Onsdag
Grønne pannekaker med kylling og paprika

Torsdag
Falafel med syltet rødkål, pitabrød og tabbouleh

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Piggvar med persilleolje og sitron

SøndagP
Schnitzel med sitronsaus
Eplekake med krem

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.