Ukemeny 52/2019 – hva skal vi ha til middag i julen

av Cecilie
Pinnekjøtt

22Så er tiden kommet for årets siste ukemeny.  Og siden det er jul og høytid er det mye festmat på menyen. Jeg må innrømme at jeg er redd for at det ikke skal være nok mat i julen. Så ender jeg opp med for mye av det meste, og jeg mistenker at jeg ikke er den eneste som har det sånn. Derfor har jeg også lagt inn en dag med restemiddag. På denne dagen tryller jeg med rester av ribbe, pinnekjøtt og mye annet som allerede finnes i huset. Siden det er litt ut i romjulen har jeg allerede spist ribbe flere ganger. Da er det greit å satse på litt andre smaker som for eksempel soya og chili for å gjøre maten spennende igjen.

 

Mandag  – Lille julaften
Risengrynsgrøt

Tirsdag – Julaften
Ribbe, medisterkaker, medisterpølser,surkålog poteter
Riskrem med rød saus

Onsdag – 1. juledag
Den store julejunsjen

Torsdag – 2. juledag
Pinnekjøtt med kålrabistappe

Fredag 
Lutefisk

Lørdag
Kalkunfilet med rosenkål og deilig fløtesaus

Søndag
Julerestefest medsoyaglasserte ribbebiter, pekinggris, lompewraps med pinnekjøtt og shrirachamajoneso g club sandwich med kalkun

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.