Lompewraps med pinnekjøtt og shrirachamajones

av Cecilie
Oppskrift lompewraps med pinnekjøtt

Dette er vel knap nok noen oppskrift, men mer et forslag til hva du kan gjøre med pinnekjøttrester. For det er ingen grunn til å kaste den lille biten med pinnekjøtt som ble igjen etter middagen i helgen. Selv den minste lille biten kan bli til noe godt. Her har jeg laget lompewraps med pinnekjøtt.

Målet mitt er å bruke opp restene av middagsmaten, og da er dette en super måte. Poenget er at det ikke skal være nødvendig å kjøpe inn noe ekstra for å lage dette. Er det noe på ingredienslisten du mangler, så se om det er noe annet du kan bruke i stedet. Pinnekjøttet er jo allerede ferdig dampet, så dette er en skikkelig rask sak å slenge sammen om du skulle være litt fysen på noe godt, eller bare rett og slett ikke har lyst til å bruke noe særlig tid på å lage deg noe godt.

Oppå pinnekjøttet har jeg majones som jeg har blandet med litt shriracha for å få en ny og spennende smak, og så synes jeg det salte pinnekjøttet har godt av litt hot følge.  Så altså, har du litt pinnekjøtt igjen, anbefaler jeg virkelig å lage lompewraps med pinnekjøtt.

Har du mye pinnkjøtt igjen, kan du jo vurdere å lage kjøttsuppe med pinnekjøtt. Det går også fint an å fryse med ferdig dampet pinnekjøtt. Da er det bare å ta det opp og legge det rett under grillen i oven, eller hvorfor ikke på grillen ute til sommeren? Husk bare å fryse ned litt av kraften også dersom du vil ha den ved siden av.

 

Lompewraps med pinnekjøtt

Skriv ut

Ingredienser

  • Ferdig dampet pinnekjøtt
  • Lomper
  • Kokt kålrot
  • Finstrimlet pinn
  • Majones
  • Shriracha

Fremgangsmåte

  • Varm pinnekjøttet under grillen i ovnen til det har blitt skikkelig sprøtt.
  • Ta pinnekjøttet ut og riv det fra hverandre med to gafler.
  • Bland majones og shriracha sånn at du får en passe hot majones.
  • Legg pulled pinnekjøtt, kålrot, purre på lompene og ringle over majonesen. Evt. kan alt settes frem i skåler så kan alle lage sine egne warps.

Vel bekomme.

Tips

Du kan også bruke kålrotstappe i stedet for kokt kålrot.

Kanskje du vil se på disse også

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.