22Så er tiden kommet for årets siste ukemeny. Og siden det er jul og høytid er det mye festmat på menyen. Jeg må innrømme at jeg er redd for at det ikke skal være nok mat i julen. Så ender jeg opp med for mye av det meste, og jeg mistenker at jeg ikke er den eneste som har det sånn. Derfor har jeg også lagt inn en dag med restemiddag. På denne dagen tryller jeg med rester av ribbe, pinnekjøtt og mye annet som allerede finnes i huset. Siden det er litt ut i romjulen har jeg allerede spist ribbe flere ganger. Da er det greit å satse på litt andre smaker som for eksempel soya og chili for å gjøre maten spennende igjen.
Mandag – Lille julaften
Risengrynsgrøt
Tirsdag – Julaften
Ribbe, medisterkaker, medisterpølser,surkålog poteter
Riskrem med rød saus
Onsdag – 1. juledag
Den store julejunsjen
Torsdag – 2. juledag
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Fredag
Lutefisk
Lørdag
Kalkunfilet med rosenkål og deilig fløtesaus
Søndag
Julerestefest medsoyaglasserte ribbebiter, pekinggris, lompewraps med pinnekjøtt og shrirachamajoneso g club sandwich med kalkun