Ukemeny 51/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Oppskrift soyaglassert torsk

Nå er det virkelig ikke lenge til jul. Litt rart å tenke på at det bare er en drøy uke igjen til kirkeklokkene ringer julen inn. Men før det er det altså fortsatt noen hverdager, og jeg er ikke helt ferdig med alle juleforberedelser. Det er fortsatt noe julemat og julegodteri som skal lages, noen gaver som skal kjøpes og et hus som skal pyntes – og selvsagt noen middager som skal lages. Så her kommer årets siste vanlige ukemeny. Neste søndag kommer en litt utvidet ukemeny som tar for seg hele julen og nyttårshelgen. Ha en strålende førjulsuke, og vel bekomme.

 

Mandag
Pitabrød med falafel, hummus og grønnsaker

Tirsdag
Soyaglassert torsk

Onsdag
Grønnsaksuppe med pølsebiter

Torsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Indisk blåskjellcurry

Søndag
Kyllingbryst med druer og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.