Cecilies mat
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Kjøkkenfest
  • Om Cecilies mat
  • Kontakt meg

Cecilies mat

God mat hver dag

  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Kjøkkenfest
  • Om Cecilies mat
  • Kontakt meg
Ukemenyer

Ukemeny 47/2019 – hva skal vi ha til middag

17. november 2019
Ukemeny 47/2019 – hva skal vi ha til middag
Facebook0Tweet0Pin0

En ny uke står for døren og det er på tide å tenke på den kommende ukens middager. Jeg ser stadig mer julemat i sosiale medier, i butikkene har det kommet julegodteri, julepapir på melet og så videre. Foreløpig har jeg valgt å drøye det litt. Derfor kommer det en ukemeny helt uten julefakter. Det er mye godt, men altså verken ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, medisterkaker eller annen julemat.  Jeg håper allikevel at du finner noe som kan frist og inspirere til en matmessig god uke, Vel bekomme!

 

Mandag
Tomat og bønnesuppe

Tirsdag
Spagetti med sitron og reker og grønn salat

Onsdag
Torsk i dampovn med sitronsaus

Torsdag
Grønne pannekaker med kylling og paprika

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Biff med bearnaise og pommes frittes

Søndag
Shepherd’s pie og kokte grønnsaker

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Cecilie

forrige innlegg
Selleripuré – et deilig tilbehør til litt av hvert
neste innlegg
Mine 5 beste oppskrifter med selleri

Legg igjen en kommentar Cancel Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om meg

Om meg

Hei, jeg heter Cecilie. Velkommen til min blogg og mitt matunivers. Jeg er opptatt av å spise godt og synes alle fortjener god mat hver dag. Aller best liker jeg italiensk, asiatisk og norsk mat, så det er det du vil finne mest av her. All mat er laget og fotografert av meg og spist av familie og venner.

Kategorier

Stikkord

agurk appelsin asiatisk asparges bacon blomkål brokkoli brød bønner dampovn Egg eple fløte grill gulrot italiensk jul kylling kål laks lam løk meksikansk middelhavsmat okse ovnsrett paprika pasta pizza potet reker restemat salat sitron sjokolade smør sommermat sopp spinat svin thai tomat torsk tradisjonsmat urter

Siste innlegg

  • Lompewraps med pinnekjøtt og shrirachamajones
  • Ukemeny 49/2019 – hva skal vi ha til middag
  • Bakt potet med pinnekjøtt og wasabirømme
  • Ukemeny 48/2019 – hva skal vi ha til middag
  • Dronning Maud pudding

Følg meg på sosiale medier

Facebook Instagram

Instagram

  • NO Da var julekaramellene ferdig kokt og pakket inn Det
  • Har du noe pinnekjtt du skal bruke opp kan du
  • NO Frste sndag i advent  det er min favoritttid
  • I dag baker jeg biscotti Jeg er veldig glad i
  • NO Dersom du er som meg lager du alltid rikelig
  • NO Jeg forsker fortsatt  holde julen litt p avstandnoen
  • NO Si hei til Dronning Maud pudding! Bloggen er akkurat
  • I dag setter Matsjokket i NRK skelyset p alt brdet
  • NO Hver mned velger jeg ut en rvare som er
Promotion Image

Kjøtt

Promotion Image

Fisk og sjømat

Promotion Image

Pasta, ris og pizza

Følg meg på Instagram

  • NO Da var julekaramellene ferdig kokt og pakket inn Det
  • Har du noe pinnekjtt du skal bruke opp kan du
  • NO Frste sndag i advent  det er min favoritttid
  • I dag baker jeg biscotti Jeg er veldig glad i
  • NO Dersom du er som meg lager du alltid rikelig
  • NO Jeg forsker fortsatt  holde julen litt p avstandnoen
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Personvern


Tilbake til toppen