Denne uken begynner skoleferien og det er St. Hans. I min del av verden skinner solen og alt er bare herlig her jeg sitter med et stort glass vann og gleder meg over sommeren. Nedenfor har jeg satt sammen en skikkelig sommerlig ukemeny med både fisk, fugl og kjøtt og masse grønnsaker selvfølgelig.
På St. Hans aften er det tradisjon med rømmegrøt og spekemat hjemme hos oss. Som Tuppen kommenterte her om dagen er vel egentlig rømmegrøt mer dessert enn hovedrett. Men med spekemat eller grøtpinne ved siden av går det helt greit. Jeg ønsker deg en flott uke og god St. Hansfeiring.
Mandag
Cæsarsalat
Tirsdag
Rømmegrøt og spekemat
Onsdag
Urtebakt torsk med tomater
Torsdag
Tomatgalette med feta og oregano og grønn salat
Fredag
Reker, loff og hvitløkmajones
Lørdag
Kald yoghurt og agurksuppe
Grillet makrell
Søndag
Gratinert blomkål med urter og spekeskinke
Rabarbrasuppe