Ukemeny 25/2020

av Cecilie
Sommersalat med reker

I hele den sørlige delen av landet ligger det an til å bli en skikkelig varm sommeruke. Jeg velger å tro at det varsler om en lang og fin sommer og planlegger å kose meg mest mulig ute i det fine været. Det er så vakkert ute nå. I skogen er alt fortsatt ganske så irrgrønt, på engene dukker det stadig opp nye markblomster og i hagen min står peonen nå klar til å slå ut i full blomst om ikke så lengen. Dette er ting som gjør meg glad å gir energi.

Nedenfor har jeg satt sammen en sommerlig ukemeny som jeg håper faller i smak.

 

Mandag
Sommersalat med reker

Tirsdag
Spagetti med aubergine og grønn salat

Onsdag
Grillede sommerkoteletter og salat av brun ris og grønne grønnsaker

Torsdag
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød

Fredag
Hamburger med bacon og ranch-dressing

Lørdag
Grillede kyllinglår og grønnsaker

Søndag
Spareribs og coleslaw

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.