Ukemeny 24/2020

av Cecilie
Sommersalat med makrell

Etter regn kommer sol – det er i hvert fall det jeg håper på, for nå har det bøttet ned i et par dager og jeg begynner virkelig å bli lei. Når det er sånn skikkelig innevær er det jo greit å ha et par matlagingsprosjekter på gang. Jeg sier ikke hva det er, men kan røpe så mye som at tomater er involvert.  Tomater er kanskje den grønnsaken (jada, jeg vet at det botanisk sett ikke er en grønnsak, men det lar vi ligge nå) jeg absolutt ikke kan greie meg uten. Tomater i en eller annen form spiser jeg nok hver dag. Det er vel derfor ikke så rart at flere av middagene i denne uken har tomat som en viktig ingrediens.

Ha en fin uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Melanzane alla parmigiana og grønn salat

Tirsdag
Sommersalat med makrell

Onsdag
Kyllingsatay med nudelsalat

Torsdag
Tomatsuppe med brød og urter

Fredag
Pizza med biff og paprika og grønn salat

Lørdag
Reker med sitronmajones

Søndag
Lasagne med grønne plater og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.