Ukemeny 23/2020

av Cecilie
Grillet makrell og dillstuede poteter

Hva skal vi ha til middag? Det er jo det evige spørsmålet, som kommer opp hver dag sånn noen timer etter lunsj. Da er det utrolig deilig å ha en plan. Det synes i hvert fall jeg, og hjemme hos oss blir alle litt flakkende i blikket om det er en dag jeg har glemt å skrive opp på den lille tavlen vi har på kjøkkenet til det bruket. Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny denne uken, la deg insirere og prøv noe nytt! Vel bekomme.

 

Mandag
Gresk salat

Tirsdag
Grillet makrell med dillstuede poteter

Onsdag
Gratinert blomkål med pølsebiter og grønn salat

Torsdag
Nasi goreng med reker

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Gratinerte knivskjell

Søndag
Lammekebab med youghurtsaus
Rabarbrasmuldrepai

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.