Ukemeny 14/2020

av Cecilie
Oppskrift soyaglassert torsk

Vi er nå på uke 3 med sosial distansering, og jeg prøver å holde moralen i leiren ved å tilby god mat et par ganger om dagen (les: lunsj og middag). Men nå begynner det å bli litt vanskeligere. Vi har vært igjennom «the greatest hits» i kjøkkenveien, og jeg må derfor være mer kreativ for å finne på noe nytt som også faller i smak hos hele hurven. For problemet mitt er jo at jeg ikke liker å spise det samme så ofte, og selv om Husbond og jeg har et stort reportoar av hva vi liker, er det litt mer begrenset med Tuppen og Lillemor. Men jeg er fast bestemt på å klare det, så får jo bare uken vise om jeg lykkes med det. Nedenfor finner du middagsmenyen for den kommende uke. Ha en fin uke, og lag noe godt, da.

 

Mandag
Gnocchi alla sorrentina og grønn salat

Tirsdag
Soyaglassert torsk med nudler

Onsdag
Italiensk byggrynsuppe

Torsdag
Spagetti med kjøttboller
og grønn salat

Fredag
Pizza med ansjos og paprika

Lørdag
Biff med bearnaise og pommes frittes

Søndag
Kyllingfrikassé 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.