Ukemeny 10/2020

av Cecilie
laks i dampovn med spinatcouscous

Hva skal vi ha til middag? Det er jo det evige spørsmålet som aldri blir besvart en gang for alle. Hver dag er det like aktuelt, og for hver dag må man finne på noe nytt. Hvis ikke ville man vel dø av kjedsomhet eller feilernæring. Jeg trives dårlig med å spise det samme og henter gjerne inspirasjon fra alle verdenshjørner. I løpet av en uke kan vi ha middager inspirert av mat fra Italia, Thailand, Mexico i tillegg til norsk mat. Variasjonen av råvarer, krydder og tilbedredningsmetoder gir meg glede. Derfor har jeg også denne uken satt sammen en ukemeny med retter fra flere land. Håper du finner noe som frister og inspirerer. Vel lbekomme!

 

Mandag
Tomatsuppe av bakte tomater og ostesmørbrød

Tirsdag
Dampet laks med sennep og spinatcouscous

Onsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat

Torsdag
Kyllingwok med bønner og sopp

Fredag
Pizza med blåmuggost og skinke og grønn salat

Lørdag
Pad thai med reker

Søndag
Ungarsk gulasj og selleripuré

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.