Hva skal vi ha til middag? Det er jo det evige spørsmålet som aldri blir besvart en gang for alle. Hver dag er det like aktuelt, og for hver dag må man finne på noe nytt. Hvis ikke ville man vel dø av kjedsomhet eller feilernæring. Jeg trives dårlig med å spise det samme og henter gjerne inspirasjon fra alle verdenshjørner. I løpet av en uke kan vi ha middager inspirert av mat fra Italia, Thailand, Mexico i tillegg til norsk mat. Variasjonen av råvarer, krydder og tilbedredningsmetoder gir meg glede. Derfor har jeg også denne uken satt sammen en ukemeny med retter fra flere land. Håper du finner noe som frister og inspirerer. Vel lbekomme!
Mandag
Tomatsuppe av bakte tomater og ostesmørbrød
Tirsdag
Dampet laks med sennep og spinatcouscous
Onsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat
Torsdag
Kyllingwok med bønner og sopp
Fredag
Pizza med blåmuggost og skinke og grønn salat
Lørdag
Pad thai med reker
Søndag
Ungarsk gulasj og selleripuré