Hva skal vi ha til middag – ukemeny 49/2018

av Cecilie
spagetti med røkelaks

Så er det desember og selveste julemåneden med alt den bringer med seg av både kos og arbeid. Det er hektiske tider for de fleste, og da kan det være greit at matlagingen ikke tar for lang tid. Derfor har jeg funnet frem syv middager som kan lages på forholdsvis kort tid, uten at det går på kompromiss med smaken. Ha en flott adventsuke, og vel bekomme!

 

Mandag
Grønn suppe og eltefri focaccia

Tirsdag
Spagetti med røkelaks og grønn salat

Onsdag
Salsiccia med paprika

Torsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat

Fredag
Fredagspizza og ruccolasalat

Lørdag
Skate med brunet smør og grønn salat

Søndag
Gule ertesuppe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.