Hva skal vi ha til middag – ukemeny 4/2019

av Cecilie
Krydret tomatsuppe

Da er en fantastisk flott vinterhelg over, og det er fint å tenke på at jeg fikk meg en flott skitur. Nå kommer søndagskvelden snikende på og da er det på tide å planlegge neste uke igjen. Jeg liker å sette med ned med kalenderen og se på hvilke avtaler og oppgaver jeg har for uken som kommer og planlegge ukens middager. Det gir meg en god start på uken å vite hva jeg skal og når jeg skal det. Nedenfor ser du mitt forslag til ukemeny. Da har du noe du kan gå ut fra om du også har lyst til å planlegge middagsuken din. Vil du lese mer om menyplanlegging og fordelene med å lage en ukemeny, har jeg skrevet et innlegg om det. Ha en strålende uke og vel bekomme.

 

Mandag
Krydret tomatsuppe

Tirsdag
Fiskekaker med stekt løk, poteter og dampet brokkoli

Onsdag
Spagetti carbonara og grønn salat

Torsdag
Salmapai med spinat og purre og grønn salat

Fredag
Grønn pizza og tomatsalat

Lørdag
Moussaka og grønn salat

Søndag
Fransk lammegryte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.