Hva skal vi ha til middag – ukemeny 38/2018

av Cecilie
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød

Her kommer mitt forslag til ukemeny for kommende uke. Som vanlig finner du litt av hvert her. Her er det både kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. Det er sånn jeg liker det. Variasjon er en god ting, både når det gjelder råvarer og tilbredningsmåter. Derfor er denne ukemenyen en tur i Italia, India, Midt-Østen og hjem igjen til Norge. Ha en fin høstuke og vel bekomme.

 

Mandag
Potet og sellerisuppe med kantareller

Tirsdag
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød

Onsdag
Indisk kylling curry og naan

Torsdag
Koteletter med tomater og vin med kokte poteter og brokkoli

Fredag
Pizza med blåmuggost og skinke og grønn salat

Lørdag
Gratinerte blåskjell med fennikel

Søndag
Skinkestek med appelsinsaus, kokte poteter og aspargesbønner

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.