Hva skal vi ha til middag – ukemeny 37/2018

av Cecilie
Bouillabaisse

Det blir stadig mer populært å kjøpe matkasser. De som gjør det sier det er veldig bra fordi de får alt de trenger levert på døren sammen med oppskriftene og at de får prøve mange nye råvarer og retter. Det som er dumt med dette er prisen, sier mange. Men du kan få til (nesten) det samme selv. Du kan lage din egen ukemeny, eller følger denne eller en av de mange andre ukemenyene som er å finne på nettet og så bestiller alle råvarene i en nettbutikk. Da får du omtrent det samme, men til en mye lavere pris. Det må jo være vinn-vinn situasjon. Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Pasta Norma og grønn salat

Tirsdag
Torsk med kantareller

Onsdag
Tom jam goong og kokt ris

Torsdag
Frikadeller med poterer og brokkoli

Fredag
Pizza med biff og paprika og grønn salat

Lørdag
Bouillabaisse med loff og majones

Søndag
Shepard’s pie og tomatsalat
Plommegrøt med fløte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.