Hva skal vi ha til middag – ukemeny 30/2018

av Cecilie
Salsiccia med paprika

Sommer, sommer, sommer. Heldigvis er ikke ferien helt over ennå. Det er fortsatt muligheter for lange, late dager og masse deilig sommermat. Butikkene bugner av nye grønnsaker og dermed er det duket for mange gode måltider med rikelig med sesongens beste råvarer. Nedenfor finner du mitt forslag til ny ukemeny. Som vanlig er det både kjøtt, fisk og masse grønnsaker i menyen. Håper du finner noe som inspirerer til gode måltider. Ha en strålende uke!

 

Mandag
Pai med spinat og chevre og grønn salat

Tirsdag
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød

Onsdag
Penne arrabiata og grønn salat

Torsdag
Salciccia med paprika

Fredag
Grønn pizza og tomatsalat

Lørdag
Krabbe som i Singapore

Søndag
Gratinert blomkål med urdter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.