Hva skal vi ha til middag – ukemeny 3/2018

av Cecilie
spagetti vongole

Skikkelig vinter sier meteorologene. Skikkelig mat sier jeg. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har et sterkt indre kompass som forteller meg hva slags mat som passer i de forskjellige årstidene. Om vinteren vil jeg ha mat som smaker skikkelig av noe og som er litt tyngre enn den maten jeg synes passer på andre årstider. Dessuten er det jo noe med å spise det som er i sesong. En ting som er skikkelig i sesong om vinteren er skalldyr og mange fisker. Det trives godt og er ekstra smaksrike nå når det er ekstra kaldt i vannet. Derfor finner du mye fisk i denne ukemenyen, men det er selvsagt mye grønnaker og litt kjøtt og fugl også. Ha en strålende uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Chiligryte med søtpotet og grønn salat

Tirsdag
Rask fiskesuppe

Onsdag
Kylling i sursøt saus

Torsdag
Vintersalat

Spagetti vongole

Fredag
Pizza med kjøttboller

Lørdag
Skate med brunet smør og grønn salat
Mørk sjokolademousse

Søndag
Schnitzel med sitronsaus, poteter og dampede grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.