Hva skal vi ha til middag – ukemeny 22/2018

av Cecilie
Wok med reker og agurk

Med den sommervarmen vi har vært velsignet med i det siste, merker jeg at lysten på sjømat og grønnsaker blir veldig sterk. Det bærer mitt forslag til ukemeny preg av. For her er det både reker, skjell og fisk og så masse grønnsaker da. Litt kjøtt og fugl er det også plass til, men ikke i så store mengder.  Håper du finner noe du liker og som frister. Ha en flott uke!

 

Mandag
Gratinert blomkål med pølsebiter og grønn salat

Tirsdag
Wok med reker og agurk

Onsdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus og aspargesbønner

Torsdag
Dampet laks med sennep og spinatcouscous

Fredag
Grønn pizza og tomatsalat

Lørdag
Spekemat med potetsalat

Søndag
Spagetti vongole og grønn salat
Rabarbrakake

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.