Hva skal vi ha til middag – ukemeny 20/2019

av Cecilie
miso soba nudelsuppe med reker

Søndag, har jeg forstått, er en planleggingsdag for mange. Sånn er de hjemme hos oss også. Da setter jeg meg ned og lager ukemenyen. Jeg synes det er så utrolig deilig å ha dette klart til uken som kommer. Dessuten føler jeg at det er mye lettere å passe på at vi får et sunt og variert kosthold, når måltidene planlegges på forhånd.

Og denne uken er det jommen 17. mai også. De blir det for de fleste både is, brus og pølser. Da kan det jo være greit å avslutte dagen med et litt lettere mat. Posjert laks er enkelt å lage og ligger godt i magen.  Dersom du skreller potetene, lager sausen og agurksalaten kvelden før, er det svært liten innsats som skal til før maten er på bordet. Ha en strålende feiring av nasjonaldagen og uke for øvrig. Vel bekomme.

 

Mandag
Pasta med pesto, bønner og poteter og tomatsalat

Tirsdag
Asiatiske fiskekaker

Onsdag
Cæsarsalat

Torsdag
Miso soba nudelsuppe med reker

Fredag
Posjert laks med wasabisaus
Eggedosis

Lørdag
Moussaka og grønn salat

Søndag
Spareribs og coleslaw

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.