Ukemeny 19/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Rød linsesuppe med tomater

Så er det søndag igjen og jeg sitter foran PC’en og lager ukemeny. Det har jeg stort sett gjort hver eneste søndag siden jeg startet Cecilies mat i januar 2011. Jeg gjør det fordi jeg synes det er verdifullt og hjelper vår familie i hverdagen. Derfor håper og tror jeg at det også kan hjelpe noen andre gjennom travle hverdager, eller kanskje en hyggelig helg. Som vanlig har jeg i hvert fall satt sammen en variert ukemeny med masse grønnsaker, litt kjøtt, fisk og fugl. Så da ønsker jeg deg bare en god helg og sier vel bekomme.

 

Mandag
Rød linsesuppe med tomater

Tirsdag
Ovnsbakt ørret med grønnsaker

Onsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Torsdag
Nasi goreng med reker

Fredag
Pizza capricciosa  og grønn salat

Lørdag
Bestefars kyllingvinger og fransk potetsalat med soltørkede tomater

Søndag
Schnitzel med sitronsaus, erter og kokte poteter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.