Hva skal vi ha til middag – ukemeny 16/2018

av Cecilie
Oppskrift shepard's pie

For en vidunderlig helg det har vært. Solen har skint, gradestokken har vist to-sifrede antall grader og snøen har rent vekk i strie strømmer. Nå klarer jeg tro på at det blir vår og sommer om ikke alt for lenge. I hagen har mye av snøen smeltet og urtebedene mine er helt snøfrie, og jeg kan glede meg over at det allerede har begynt å spire. Jeg gleder meg til nok en lang sesong for urtene mine og meg.  Jeg synes det er utrolig inspirerende å kunne gå ut i hagen og plukke vilt og uhemmet av forskjellige urter. Om vinteren kjøper jeg stadig inn alle disse pottene med urter som bare tørker inn eller visner for et godt ord. Det er ikke så inspirerende…

 

Mandag
Spagetti med sitron og reker og grønn salat

Tirsdag
Fiskegrateng og salat med fennikel og reddik

Onsdag
Wontonsuppe med svinekjøtt

Torsdag
Shepard’s pie og tomatsalat

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Andebryst med mango og vårløk

Søndag
Scaloppine milanese

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.