Hva skal vi ha til middag – ukemeny 41/2018

av Cecilie
Piggvar med persilleolje og sitron

En ny uke står for døren. Noen har nettopp avsluttet høstferien, mens andre akkurat har begynt, og atter andre har ikke høstferie i det hele tatt. Uansett feriestatus, så må man jo ha mat, og nedenfor finner du mine forslag til middager for hele uken. Som vanlig er det både kjøtt, fisk og masse grønnsaker. Uansett hvor du måtte befinne deg i uken som kommer ønsker jeg deg en riktig god uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Krydret tomatsuppe og eltefri focaccia

Tirsdag
Honning og misoglassert laks med pestocouscous

Onsdag
Pytt i panne

Torsdag
Spagetti med skinke og parmesansaus og grønn salat

Fredag
Pizza bianca med steinsopp og parmaskinkeog grønn salat

Lørdag
Piggvar med persilleolje og sitron

Søndag
Ungarsk gulasj
Eplekake og is

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.