Ukemeny 9/2022

av Cecilie
Red curry kylling og nudelsuppe

Når jeg setter sammen en ukemeny har jeg noen prisnipper jeg følger (sånn circa i hvert fall). Det skal være rikelig med grønnsaker på tallerkenen, det skal være fisk et par ganger og ett vegetarmåltid eller to. Dessuten liker jeg at det er variasjon i form at at det er noe stekt, noe kokt, noe rått og så videre. Variasjonen kommer også fra ulike grønnsaker, krydder og andre smakstilsetninger. Utover det er det humør, årstid og tilgang på råvarer som bestemmer. Hvor vanlig det er å tenke omtrent på denne måten vet jeg ikke, men nå vet du i hvert fall litt om hvordan jeg tenker rundt det å lage en ukemeny. Og nedenfor ser du resultatet av denne ukens tankevirksomhet. Ha en strålende uke!

 

 

Mandag
Falafel med fetakrem, pitabrød og gørnnsaker

Tirsdag
Friterte torsketunger

Onsdag
Red curry kylling og nudelsuppe

Torsdag
Sommerruller med laks

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Crispy duck

Søndag
Moussaka og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.