Ukemeny 9/2021

av Cecilie
Oppskrift steinsopprisotto

JEG ER SÅ LEI! OK, jeg vet at det ikke er noe å gjøre med det, og at man bare må forholde seg til retningslinjene fra myndighetene og gjøre så godt man kan. Jeg er tross alt heldig. Jeg har en flott familie. Vi bor i et fint hus der det er god plass til oss. Vi har penger til å kjøpe det vi trenger og skogen ligger rett utenfor døren vår og gjør at turer og rekreasjon er lett å få til. Allikevel er jeg så lei. Lei av å ikke kunne inviterere en skokk med venner og spise og drikke, prate og danse sammen. Jeg er lei av å ikke kunne klemme folk. Lei av å ikke kunne gå i butikker. Samtidig er jeg lei meg fordi jeg vet at det er mange som har det verre enn meg. Så da er det vel bare å bite tennene sammen, glede seg over at snøen smelter og at det snart er vår og at vi alle før eller senere får den etterlengtede vaksinen som skal sette oss fri. I mellomtiden vil jeg i hvert fall spise god mat!

 

Mandag
Chili sin carne

Tirsdag
Wok med nudler og laks

Onsdag
Wontonsuppe med svinekøtt

Torsdag
Karbonade og pastagrateng og grønn salat

Fredag
Pizza med ansjos og paprika

Lørdag
Bruschetta med aubergine og feta

Steinsopprisotto og grønn salat

Søndag
Moussaka og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.