Ukemeny 9/2020

av Cecilie
Skrei med chorizo

Ble det litt mye godsaker og kos i vinterferien? Sånn blir det i hvert fall ofte når vi er på fjellet. Av en eller annen grunn er det lettere å ta med et kjøttstykke enn fisk opp dit. Så nå lengter jeg etter noen deilige litt lettere måltider, så derfor har jeg laget en ukemeny med masse fisk og grønnsaker denne uken. Jeg håper det faller i smak. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Salat med sardiner og poteter

Tirsdag
Kyllingbryst med druer

Onsdag
Ovnsbakt isgalt med byggotto og cherrytomater

Torsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Fredag
Grønn pizza og tomatsalat med aspargesbønner

Lørdag
Skrei med chorizo og sellerimos

Søndag
Kjøttkaker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.